Din handlekurv

Kontakt oss +47 406 21 257

GRATIS FRAKT OVER KR 990.- 

Rask levering i hele Norge

Vårt arbeid

VÅRT ARBEID

Alle barn fortjener å leke .

Norge er verdens beste land å leve i, men desverre så er barnefattigdom noe som har økt den siste tiden. Det er utrolig trist, og vi ser dessverre lite som blir gjort for disse barna. Vi ønsker å få leketøysbransjen engasjert i dette problemet, få et nytt fokus, hvor vi ikke bare tenker på hva de leker med, men også at barn KAN leke og ha det fint hjemme.

Bajo er et familiebasert polsk design- og produksjonsselskap, som produserer barneleker. Miljøbevisste og solide treleker. Vi føler oss priviligerte som nå har fått startet et samarbeid med dem. Selskapet ble stiftet allerede i 1993 av Wojciech Bajo, en hardtarbeidende og ambisiøs akademisk arkitekt og designer.

Leketøysfrabrikken ligger plassert i naturskjønne omgivelser like ved foten av fjellkjeden Karpatene i Polen. De har spesielt fokus på bærekraftige løsninger i produksjonen av leketøy. Alle de ulike og gøyale lekene fra Bajo produseres av massivt tre med et tidløst og elegant design. De fargesmed sertifisert giftfri, vannbasert maling basert på naturlige komponenter som oppfyller EUs sikkerhetsstandard (EN71). Bajo støtter også sitt lokalsamfunn ved å bruke nøye utvalgte materialer av høy kvalitet, fra sertifiserte lokale leverandører som respekterer europeiske miljøstandarder i sin treverksproduksjon. Lekene er CE-merket.

Bajo kommer alltid til å arbeide aktivt for å være en innovativ designer av treleker og et innovativt produksjonsselskap.Lekene fra Bajo er populære blant både barn og voksne. Ulike barnehager har også valgt å ta inn lekene som pedagogiske hjelpemidler. At lekene er av god kvalitet er viktig for oss, og derfor er det godt å vite at hver enkelt leke fra Bajo blir kvalitetssikret og kontrollert for hånd på fabrikken før de sendes avgårde.

Lekene er FCE-merket og med det vet vi at lekene også er fra bærekraftig tre-produksjon. Og glem ikke noe av det viktigste – alt er kortreist, HELT hjem til deg. 

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon

Vårt arbeid

Vi har i samarbeid med Blåkors satt i gang et samarbeidsprosjekt. Blåkors jobber tett med barn som lever under fattigdomsgrensa og i vanskeligstilte hjem. Vi ser oss utrolig heldige som for være med å bidra. Les mer om vårt samarbeid HER

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon

Hver 10’ende

Vi satt ut et mål om at vi skal gi bort hver tiende av den solgte leke til et barn i Norge som blir ekstra glad for det. Så når du handler hos oss vet du at, ikke bare handler du miljøvennlig, men du er også med på å glede et barn  i Norge.

Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 990,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)