Kontakt oss +47 406 21 257

Fri frakt over kr 990,-

Rask levering i hele Norge

Om oss

Om oss

Vi er tre gode venner som har mange ting til felles, vi er alle fra Kristiansand, er glade i naturen og den beste av de alle er at vi er fedre. I og med at vi er foreldre ønsker vi at barna våre skal ha gode, solide og giftfrie leker. Har DU tenkt på hva barnet ditt putter i munnen? Det har vi og derfor har vi et sterkt ønske om å bidra med gode alternativer til leker som ditt barn skal kunne leke med, bite i og utvikle seg med. Vi ønsker kun det beste for barnene.

Noe av vårt overskudd skal gå til å bekjempe barnefattigdom i Norge, over 100 000 norske barn vokser i dag opp i lavinntektshjem. Vi i Norskeleker.no vil sette fokus på dette i form av å gi noe av vårt overskudd tilbake til barn som trenger det. Vi vil donere leker og gi økonomisk hjelp til aktiviteter og opplevelser. Dette ser vi på som et god grunn til å handle hos oss!
Våre leker er moderne, estetiske, robuste og miljøvennlige.

Handle med mening!

daniel, norskeleker.no
Daniel

er vår daglig leder og produktansvarlig. Daniel er den som sørger for at den daglige driften tuter og går. Han har også ansvaret for at lekene våre opprettholder våre krav i forhold til kvalitet, miljø og kreativitet. Han skal kvalitetssikre hver enkelt leke som kommer fra oss.

egzon, norskeleker.no
Egzon

er styrets leder, Norskeleker.no sin far. Egzon har et brennende engasjement for naturvennlige leker som er bra for ditt barn og miljøet. Han er også den som har designet nettsiden vår slik at du enkelt kan handle gode leker hos oss.

Mentor, norskeleker.no
Mentor

har ansvaret for salg og sosiale medier. Mentor skal sørge for at vi alltid er oppdatert på sosiale medier og for at lekene våre skal nå ut til flest mulig barn. Han har et glimt i øyet som får selv en trebil til å kjøre.

Frakt kr 120.-
Gratis frakt over kr 990,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)

Copyright © 2020 Norskeleker.no AS. All rights reserved.