Din handlekurv

Kontakt oss +47 406 21 257

GRATIS FRAKT OVER KR 990.- 

Rask levering i hele Norge

Om oss

Om oss

Om oss

Norskeleker.no er stiftet og driftes av noen blide sørlendinger. Vi er alle naturinteresserte , opptatt av bærekraftige løsninger, og sist men ikke minst er vi opptatt av barnas trygghet. Som foreldre selv ønsker vi det aller beste for barna våre. Derfor ville vi skape en plattform som tilbyr leker som er solide, gode og frie for potensielt skadelige materialer. Ikke alle tenker så mye på hva barnet tygger og smaker på, men det har vi nå gjort! Vi ønsker derfor å bidra med gode alternativer til leker som barna kan leke med, bite på, smake på og alt det barna ønsker for å kunne utvikle videre kreativitet, nysgjerrighet og eventyrlyst.

Noe av vårt overskudd går til å bekjempe barnefattigdom i Norge.
Over 100 000 norske barn vokser i dag opp i lavinntektshjem. Vi som står bak Norskeleker.no vil sette fokus på dette i form av å gi noe av vårt overskudd tilbake til barn som trenger det. Vi vil donere ordentlige leker av god kvalitet til barn som får ekstra stor glede av det. Dette ser vi på som et god grunn til å handle hos oss! Våre leker er moderne, estetiske, robuste og miljøvennlige.

Hvem er vi?

Daniel

 Er vår daglig leder og produktansvarlig. Daniel er den som sørger for at den daglige driften tuter og går. Han har også ansvaret for at lekene våre opprettholder våre krav  i forhold til kvalitet, miljø og kreativitet. Han skal kvalitetssikre hver enkelt leke som kommer fra oss.

Egzon

 Er styrets leder, Norskeleker.no sin far. Han er også vår økonimiansvarlig. Egzon har et brennende engasjement for naturvennlige leker som er bra for ditt barn og miljøet. Han er også den som har designet nettsiden vår slik at du enkelt kan handle gode leker hos oss.

Live

Har ansvaret for sosiale medier. Hun skal sørge for at vi alltid er oppdatert på de forskjellige plattformene slik at lekene våre kan nå ut til flest mulig barn og familier. Live er en kreativ sjel som brenner for en grønnere fremtid.

Sara

 Er den som tar seg av kommunikasjon og videresalg til bedrifter og andre aktører. Hun har fokuset rettet mot nettop dere for å gjøre deres handel hyggelig!
Sara er en sprudlende dame med masse engasjement!
Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 990,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)