Din handlekurv

Kontakt oss +47 406 21 257

GRATIS FRAKT OVER KR 990.- 

Rask levering i hele Norge

Om oss

Om oss

Norskeleker.no er stiftet og driftes av noen blide sørlendinger. Vi er alle naturinteresserte , opptatt av bærekraftige løsninger, og sist men ikke minst er vi opptatt av barnas trygghet. Som foreldre selv ønsker vi det aller beste for barna våre. Derfor ville vi skape en plattform som tilbyr leker som er solide, gode og frie for potensielt skadelige materialer. Ikke alle tenker så mye på hva barnet tygger og smaker på, men det har vi nå gjort! Vi ønsker derfor å bidra med gode alternativer til leker som barna kan leke med, bite på, smake på og alt det barna ønsker for å kunne utvikle videre kreativitet, nysgjerrighet og eventyrlyst.

Noe av vårt overskudd går til å bekjempe barnefattigdom i Norge.
Over 100 000 norske barn vokser i dag opp i lavinntektshjem. Vi som står bak Norskeleker.no vil sette fokus på dette i form av å gi noe av vårt overskudd tilbake til barn som trenger det. Vi vil donere ordentlige leker av god kvalitet til barn som får ekstra stor glede av det. Dette ser vi på som et god grunn til å handle hos oss! Våre leker er moderne, estetiske, robuste og miljøvennlige.

Hvem er vi?

Daniel

 er vår daglig leder og produktansvarlig. Daniel er den som sørger for at den daglige driften tuter og går. Han har også ansvaret for at lekene våre opprettholder våre krav  i forhold til kvalitet, miljø og kreativitet. Han skal kvalitetssikre hver enkelt leke som kommer fra oss.

Egzon

 er styrets leder, Norskeleker.no sin far. Han er også vår økonimiansvarlig. Egzon har et brennende engasjement for naturvennlige leker som er bra for ditt barn og miljøet. Han er også den som har designet nettsiden vår slik at du enkelt kan handle gode leker hos oss.

Sara

 er den som tar seg av kommunikasjon og videresalg til bedrifter og andre aktører. Hun har fokuset rettet mot nettop dere for å gjøre deres handel hyggelig! Sara er en sprudlende dame med masse engasjement!

Live

har ansvaret for sosiale medier. Hun skal sørge for at vi alltid er oppdatert på de forskjellige plattformene slik at lekene våre kan nå ut til flest mulig barn og familier. Live er en kreativ sjel som brenner for en grønnere fremtid.

Vårt arbeid

Norge er verdens beste land å leve i, men desverre så er barnefattigdom noe som har økt den siste tiden. Det er utrolig trist, og vi ser dessverre lite som blir gjort for disse barna. Vi ønsker å få leketøysbransjen engasjert i dette problemet, få et nytt fokus, hvor vi ikke bare tenker på hva de leker med, men også at barn KAN leke og ha det fint hjemme.

Bajo er et familiebasert polsk design- og produksjonsselskap, som produserer barneleker. Miljøbevisste og solide treleker. Vi føler oss priviligerte som nå har fått startet et samarbeid med dem. Selskapet ble stiftet allerede i 1993 av Wojciech Bajo, en hardtarbeidende og ambisiøs akademisk arkitekt og designer.

Leketøysfrabrikken ligger plassert i naturskjønne omgivelser like ved foten av fjellkjeden Karpatene i Polen. De har spesielt fokus på bærekraftige løsninger i produksjonen av leketøy.  Alle de ulike og gøyale lekene fra Bajo produseres av massivt tre med et tidløst og elegant design. De farges med sertifisert giftfri, vannbasert maling basert på naturlige komponenter som oppfyller EUs sikkerhetsstandard (EN71). Bajo støtter også sitt lokalsamfunn ved å bruke nøye utvalgte materialer av høy kvalitet, fra sertifiserte lokale leverandører som respekterer europeiske miljøstandarder i sin treverksproduksjon. Lekene er CE-merket.

Bajo kommer alltid til å arbeide aktivt for å være en innovativ designer av treleker og et innovativt produksjonsselskap. Lekene fra Bajo er populære blant både barn og voksne. Ulike barnehager har også valgt å ta inn lekene som pedagogiske hjelpemidler. At lekene er av god kvalitet er viktig for oss, og derfor er det godt å vite at hver enkelt leke fra Bajo blir kvalitetssikret og kontrollert for hånd på fabrikken før de sendes avgårde.

Lekene er FCE-merket og med det vet vi at lekene også er fra bærekraftig tre-produksjon. Og glem ikke noe av det viktigste – alt er kortreist, HELT hjem til deg.

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon

Vårt arbeid

Vi har i samarbeid med Blåkors satt i gang et samarbeidsprosjekt. Blåkors jobber tett med barn som lever under fattigdomsgrensa og i vanskeligstilte hjem. Vi ser oss utrolig heldige som for være med å bidra. Les mer om vårt samarbeid HER

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon

Hver 10’ende

Vi satt ut et mål om at vi skal gi bort hver tiende av den solgte leke til et barn i Norge som blir ekstra glad for det. Så når du handler hos oss vet du at, ikke bare handler du miljøvennlig, men du er også med på å glede et barn i Norge. 
På denne måten vil det være de mest populære lekene som blir donert bort!

Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 990,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)