Din handlekurv

Kontakt oss +47 406 21 257

GRATIS FRAKT OVER KR 990.- 

Rask levering i hele Norge

Hvorfor treleker

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no stor kanin gyngehest

Hvorfor velge treleker

Det er flere grunner til å velge treleker fremfor leker laget av plast. Tre er et slitesterkt materiale, som forlenger levetiden til leken betraktelig. Nå som vi lever i en bruk-og-kast verden, synes vi det er viktig å bidra med gode alternativer som minker innkjøp av nye ting. Alle tresortene brukt i vårt sortiment er fra Europa, og det ivaretar alle EU sine standarder. Det er ingen regnskog som har tatt skade av vår leketøysproduksjon. Vi ønsker å vise barn fra tidlig alder at miljø er noe vi mennesker har ansvaret for å ivareta.
Vi tør å påstå at plast er en av planetens største trusler. Hvert år produseres det over 300 millioner tonn med plast globalt, og ingen kan med sikkerhet si hvor mye av dette som havner på avveie. Det er derimot anslått at dette dreier seg om flere millioner tonn, og mesteparten ender opp i havet. Våre treleker er ingen trussel for naturen, og det vil ikke være skadelig dersom leken skulle havne på avveie. Dette er en av de tingene som gjør treleker så bra.
Sist men ikke minst, treleker er sjarmerende, tidløse, og kan følge generasjoner i arv. 

IMG_9148

Det selges enorme mengder plastleker, de finnes i alle verdens farger og gir fra seg et hav av av forskjellige lyder. Dette kan faktisk være med på å overstimulere barnet, som bidrar til at man raskere mister konsentrasjonen. Det fantastiske med barn er at de utvikler sanser, kreativitet  og fantasi i en tidlig alder, slik at de enkleste lekene ofte gir de største eventyrene.

Babyer og små barn er født med en enorm nysgjerrighet, de vil lukte, se og smake på alt det nye verden har å by på. Det er jo slik de utforsker verden!
Derfor er det så viktig at lekene er produsert i materialer som ikke er helseskadelig for barnet. Våre treleker er naturlige produkter, fritt for skadelige kjemikalier.

Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 990,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)