Din handlekurv

Kontakt oss +47 406 21 257

GRATIS FRAKT OVER KR 990.- 

Rask levering i hele Norge

Blåkors – Barnas stasjon

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon

Litt informasjon om Blåkors Barnas stasjon

Litt informasjon om Blåkors Barnas stasjon

leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon
leker treleker miljøvennlige norskeleker.no blåkors barnas stasjon

Blå Kors Barnas Stasjon er for familier med barn mellom 0 og 12 år, samt gravide. Familiene kan ha ulike utfordringer knyttet til rus, psykisk helse, økonomi, ensomhet, isolasjon og/eller utenforskap. For Barnas Stasjon er det svært viktig å se familiene som en helhet der alle faktorene spiller inn i familiesamspillet og i aller høyeste grad påvirker barna i familiene. Vi bruker derfor mye ressurser på å hjelpe familiene våre på ulike områder som veiledning, grupper der foreldre og barn kan delta i et felleskap og skape nettverk, hjelp til å komme i kontakt med andre hjelpeinstanser, praktisk hjelp (mat, klær, barneutstyr, hjelp til flytting osv.), samarbeidsmøter osv. Vi har også en egen bruktbod der familiene kan få brukt tøy og utstyr. Flere av våre familier er i lavinntektsgruppen og mange har utfordringer knyttet til ekstra utgifter som rundt høytider, bursdager, ha gaver til å gå i barnebursdag med, klær som forventes til aktiviteter på skole og fritid, besøk på ekstra ting som kino, badeland m.m.

Ansatte ved Barnas Stasjon har høy kompetanse og er utdannet innen sosialt arbeid, helse, barnevern, familieterapi, pedagogikk mm. 

Det er lav terskel for å komme i kontakt med Barnas Stasjon, familiene behøver ingen henvising. Mange får vite om tilbudet via samarbeidspartnere som helsestasjon, familiekontor, barnevernstjenesten, spesialisthelsetjenesten eller andre familier.

Blå Kors Barnas Stasjon finnes i Trondheim, Hamar, Oslo, Fredrikstad, Bergen/Askøy, Drammen Kristiansand, Lindesnes og Lister.

Vil du lese mer om Blåkors Barnas stasjon så kan du trykke HER

Frakt kr 79.-
Gratis frakt over kr 990,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)